Planetwin365

planetwin365_logo

Planetwin365 је аустријски букмејкер који има одличну репутацију широм света. Са одличним сајтом и професионалном корисничком услугом, овај букмејкер сада представља гаранцију у индустрији клађења. Од 2009. године функционише посредством Интернета (оnline) са лиценцом коју је добио од Владе Тирола.

Planetwin365 је са оствареним прегледима несумњиво један од најбољих букмејкера захваљујући великој понуди догађаја и вероватноћа исхода тј. квота и опсежним покривањем спортова на које се може кладити.
Покривање догађаја на чије се исходе може кладити.

Planetwin365 нуди широк опсег спортова на које се може кладити као што су фудбал, тенис, кошарка, бициклизам, одбојка, рагби, амерички фудбал, хокеј на леду, рукомет као и билијарска игра ‘снукер’, бокс и слободна борба, филм, крикет, пикадо, шах, финансије и политика.

Услуге

Planetwin365 нуди услуге у вези са клађењем на спортске догађаје укључујући и клађење уживо, покретаче тржишта и клађење путем мобилних уређаја.

Наш коментар

Букмејкерски магазин препоручује PlanetWin365 свима онима који себи желе да приуште један микс ефикасности, професионализма и сталне погодности. Изузетан бонус који се нуди, у ствари, не истиче и важи свих 365 дана у години осигуравајући тиме много више у домену online (онлајн) клађења.

Planetwin365 БОНУС

1. Да бисте добили бонус, све што треба да урадите је да додате односне догађаје Вашем клађењу током тих периода: систем ће аутоматски израчунати потенцијалне добитке укључујући и вредност ставке ‘Planet Mega Bonus’.

2. Неважећи догађаји, који су наступили из било ког разлога, неће бити узети у обзир за обрачун бонуса.

3. PlanetWin365 задржава право да у било које доба обустави бонус ‘Planet Mega Bonus’, а клијентова је одговорност да овде провери и осигура да ставка ‘Planet Mega Bonus’ и даље важи.

4. ‘Planet Mega Bonus’ важи ако је назив бонуса приказан на дну и ако се клађење потврди пре завршетка периода наведеног бонуса.

5. PlanetWin365 неће применити ‘Mega Bonus’ ако се клађење потврди након престанка периода бонуса. Напомена: током периода важења бонуса ‘Planet Mega Bonus’, стандардни бонус ‘Planet Happy Hour’ се не узима у обзир.