Milleniumbet

milleniumbet_logo

Millenium је веома позната и популарна кладионица под крилима великог концерна у Србији. Ова компанија води много кладионица и online коцкарница заједно са сајтовима за online клађење. Најзначајније марке су Millenium и Milleniumbet.

Millenium је кладионица која је окренута према средњеевропским и јужноевропским кладиоцима и играчима и покушава да потпуно задовољи њихове потребе. Данас, Millenium има око 500 хиљада клијената који потичу угавном из Србије.

Бонус 20 £/€ – Millenium Регистрација!

Хајде да погледамо клађења у вези са спортом. У тој категорији, можете пронаћи квоте за десетине и стотине мечева укључујући и ‘евергрин’ догађаје попут фудбала, хокеја, кошарке или тениса али и квоте за мање популарне спортове као што су безјбол, амерички фудбал, одбојка а такође и мечеви уживо. Кладиоци такође могу да посматрају односне мечеве online будући да Millenium обезбеђује технологију преноса односно пријем са истовременим репродуковањем аудио-видео података путем рачунарске мреже (Live streaming).

Можете се забавити и на многе другачије начине, на пример, можете пробати и традиционалну online коцкарницу, коцкарницу уживо, покер и трке (ловачких) паса. Последња наведена категорија је најистакнутији производ те компаније. Практично ниједна друга кладионица не нуди ту врсту спорта.

Али, хајде да се мало зауставимо у коцкарници. Заборавите традиционалне коцкарнице где се игра у стварности али без могућности да се добије било какав бонус иле нека предност. Коцкарница Millenium нуди много бонуса, џекпотова, бонусе за лојалност и много, много више предности. Добар и кориснички оријентисан графички интерфејс обезбеђује Вам најбоље искуство до сада. Можете такође играти и игру ‘против’ живог и лепог крупијеа у категорији ‘Казино уживо’.

Депозити и повлачење средстава се реализују на неколико начина исплате. Уверавамо Вас да Millenium има најшири спектар понуде у вези са методама плаћања. Уместо стандардних плаћања путем кредитних или дебитних картица, можете такође користити и online новчанике као што су ‘Skrill’ и ‘Neteller’ или банкарске трансфере у реалном времену.

Повлачења средстава су брза и сигурна. Сваки игарч може бити сигуран да ће видети сваки поједини Евро који освоји у кладионици Milleniumbet. А то је важно, зар не?